Angeli Custodes

Angeli Custodes, gebouwd in 1858, is van oorsprong een kloosterziekenhuis waar de zusters van liefde voor de patiënten zorgden. De ziekenhuisfunctie is geheel verdwenen. Tegenwoordig is het een woonzorglocatie waar de sfeer en beleving van het gebouw zo veel mogelijk in stand is gehouden en de locatie bestaat uit 3 bouwdelen, A, B en C.

Nadat we de elektrotechnische installaties in de bouwdelen A en B hadden hebben gerealiseerd (in 2015 en 2016) heeft de Zorg Groep Raalte besloten om ook gebouw deel C te gaan renoveren.

Dit deel wordt geheel gestript en met een nieuwe indeling worden er 38 woon/slaapeenheden met algemene ruimten en dagverblijven gerealiseerd.

Assink-Weustink, in combinatie met Tobi Ellenbroek Elektro , heeft ook dit keer de opdracht ontvangen voor het realiseren van de complete elektrotechnische installaties waaronder ook een geheel nieuwe brandmeldinstallatie.

De werkzaamheden zijn reeds gestart in 2018 en zullen medio 2019 worden opgeleverd.